Competitie

Senioren

2019 voorjaarscompetitie

Binnenkort moet het bestuur de teams inschrijven bij de KNLTB voor de voorjaarscompetitie 2019. Aan alle leden die graag competitie willen spelen (als vast lid van een team of als invaller), het verzoek om zich bij het bestuur aan te melden. De captains van de bestaande teams zijn vorige week al benaderd, de leden van die teams hoeven niet rechtstreeks te reageren.

Iets over de competities:
De competities worden verspeeld in april en mei en beslaan 7 wedstrijddagen. Bij de reguliere competities zijn diverse keuzes mogelijk, bijvoorbeeld qua speeldag, door de week (overdag of 's avonds) of in de weekeinden. En er is keuze ten aanzien van de soort partijen (competities met singles en dubbels en competities met alleen dubbels).
Daarnaast zijn er sinds afgelopen jaar een zogenaamde Instapcompetitie (voor beginners/recreanten op donderdagavond of zondagmiddag) en een zomeravondcompetitie (op woensdagen in mei/juni). Deze nieuwe vormen kennen alleen dubbels.
Voor meer informatie over de competities, kijk op de website van de knltb.

Wie belangstelling heeft voor deelname aan de competitie geve zich vóór 15december op via een bericht aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
Geef daarbij aan welk soort competitie de voorkeur heeft; ook kan je aangeven dat je bereid bent om in te vallen.
Opgave biedt overigens geen garantie. Sobri geeft alleen teams op als deelname verzekerd is. Het terugtrekken van onvolledige teams leidt namelijk tot forse boetes.

Voor meer informatie kan je terecht bij de Technische Commissie (via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 0651291297).

Copyright © V.L.T.C. Sobri