Competitie

Senioren


Voorjaarscompetitie 2020

Indeling competitieteams (© = captain)

De indeling van de voorjaarscompetitie wordt tzt bekend gemaakt.

Competitievormen

  • Bij de voorjaarscompetitie zijn diverse keuzes mogelijk, bijvoorbeeld qua speeldag en tijdstip (door de week of in het weekeinde, overdag of 's avonds). Ook is er keuze ten aanzien van de soort partijen (singles en dubbels of alleen dubbels) en zijn er competities voor alleen dames, heren of gemengde teams. Check de knltb competitiezoeker om na te gaan welke competitievormen worden aangeboden.
  • De instapcompetitie is gericht op beginners en recreanten (speelsterkte 8 & 9) en kent alleen dubbels. Klik hier voor meer informatie over de instapcompetitie.
Voor meer informatie over de competities, kijk op de website van de knltb.

Competitiedata

De voorjaarscompetitie telt zeven wedstrijddagen en wordt gespeeld van begin april tot begin juni 2020. Klik hier voor een overicht van de speeldata.

Bijdragen

Van alle competitieteams wordt een bijdrage gevraagd in de extra KNLTB-kosten en ballen gevraagd van ca. €125.

Aanmelden

Aanmelden is helaas niet meer mogelijk. Onze teams zijn echter altijd op zoek naar nieuwe teamleden en invallers. Neem contact op met de captain van het team of meldt je aan via een bericht aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Meer informatie

Voor meer informatie kan je terecht bij de Technische Commissie via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Copyright © V.L.T.C. Sobri