Agenda & Activiteiten

Agenda Senioren

Save the date: verdere Sobri-activiteiten

Ladies night

sample_1
Vrijdag 14 juni

Men only

sample_1
Vrijdag 12 juli

Senioren toernooi

sample_1
Zondag 7 juni

Druk bezocht openingstoernooi senioren

Op zondag 31 maart werd het nieuwe tennisseizoen feestelijk ingeluid met het jaarlijkse openingstoernooi. Zo’n veertig bekende en nieuwe sobri-gezichten stonden bij stralende zonnestralen op de baan. Er werden drie dubbelpartijen van een half uur gespeeld. Ook langs de lijn was het prima vertoeven en werd genoten van de mooie ralley’s, returns en volleys. De middag werd afgesloten met een gezellig hapje en drankje. Al met al een zeer geslaagde tennismiddag!

Terugblik wintercompetitie Vreugd & Rust 2018/2019

Op 28 maart hebben op Vreugd & Rust de finales van de Vreugd & Rust Wintercompetitie plaatsgevonden. Het feest werd aangekleed met live muziek en heerlijke hapjes. De eerste editie van de Wintercompetitie was wat ons betreft een groot succes dat wij in 2019 weer gaan herhalen. We hebben een zeer gezellige en sportieve wintercompetitie mee mogen maken. Wel hebben we ook onze lessen geleerd van deze eerste editie: het puntensysteem en de communicatie zullen worden verbeterd. Graag willen wij alle deelnemers, Sobrianen, Parkleden en introducees bedanken. Dankzij jullie is dit een succes geweest.

De winnaars van de Vreugd & Rust Wintercompetitie 2018/2019 zijn:

Herendubbel:
1. Frits Bruggink & Robert Lamb
2. Rodolphe Moreau & Bas Oerlemans
3. Tom Cees Doorschodt & Marcel van der Toolen

Damesdubbel:
1. Charlotte Kappelle-Jaarsveld & Marty de Groot
2. Mijanou van den Berg-Komers & Tamara van der Vaart
3 Patty Kuijper & Marie Therese van Driel

Gemengd dubbel:
1. Nicole Visser & Mark Uilenhoed
2. Willemien Buunk & Frank Steinert

Kom rackettrekken bij Sobri

Dé manier om de leden van de club te leren kennen!

Er is weer een nieuw tennisseizoen gestart. Deze afgelopen winter hebben veel leden met plezier doorgespeeld: een dikkere broek, een dikkere trui aan en de winter heeft vervolgens toegestaan dat er bijna alle weken doorgespeeld kon worden.

In grote belangstelling staat nog steeds het rackettrekken: naar de baan komen en zeker weten dat je kunt spelen met andere leden van Sobri. De belangstelling was zelfs zo groot dat het aantal banen op maandag is uitgebreid en de donderdag van 15 -16.30 vast erbij is gekomen.

Voor wie het nog niet wist: rackettrekken verloopt altijd in een heel gemoedelijke sfeer, iedereen is welkom op alle niveaus. Na afloop drinkt een groot deel meestal nog even koffie. Je kunt per keer kijken of je mee doet, er is geen verplichting om elke week te spelen. Dus ook als je maar af en toe kunt, ben je welkom.

Kortom, voor wie er nog net niet toe kwam om mee te spelen, of nieuwe leden die mee willen doen, kom vooral meespelen, de tijden staan hieronder. Vooral op de donderdag is het wat minder druk in tegenstelling tot de maandag die wat voller is.

Vind je het prettig om een eerste keer door een van de leden geïntroduceerd te worden, dan kan dat ook. Stuur dan een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en dan zorgen we ervoor dat je gebeld wordt met een persoonlijke uitnodiging.

Tijden rackettrekken
Dag  Aantal banen  Tijdstip
Maandag  4 banen  09.30u. tot 11.00u.
Woensdag  2 banen  19.30u. tot 21.00u.
Donderdag  2 banen  15.00u. tot 17.00u.

Copyright © V.L.T.C. Sobri