Agenda & Activiteiten

Agenda Senioren

Rackettrekken

Bij Sobri kan je drie keer per week racket trekken. Voor wie het nog niet wist: rackettrekken verloopt altijd in een heel gemoedelijke sfeer, iedereen is welkom op alle niveaus. Vooraf aanmelden is niet nodig, kom op tijd als je mee wilt spelen. Je kunt per keer kijken of je mee doet, er is geen verplichting om elke week te spelen. Dus ook als je maar af en toe kunt, ben je welkom.
Rackettrekken kan op de volgende tijden:
Tijden rackettrekken
Dag  Aantal banen  Tijdstip
Maandag  3 banen  9-11u.
Woensdag  2 banen   19-20:45u.
Donderdag  2 banen  14-15u.
Voor overige Sobri-leden is er op maandagochtend tot 11.00 uur geen gelegenheid om banen te reserveren. Op woensdagavond is er beperkte gelegenheid om banen te reserveren.

Aanmelden kan via:
    Carla en Marion beheren ook de maillijst voor de reguliere rackettrekkers. Neem contact met hen op als je deze mailing wilt ontvangen.

  • Carla van Lingen: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. (voor rackettrekken op maandag en woensdag)
  • Marion Stein: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. (voor rackettrekken op donderdag)
Voor wie er nog niet aan toe kwam om mee te spelen, of nieuwe leden die mee willen doen, kom vooral meespelen, de tijden staan hieronder. Vooral op de donderdag is het wat minder druk in tegenstelling tot de maandag die wat voller is.

Vind je het prettig om een eerste keer door een van de leden geïntroduceerd te worden, dan kan dat ook. Stuur dan een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en dan zorgen we ervoor dat je gebeld wordt met een persoonlijke uitnodiging.

Sobri activiteitenkalender 2022

Meld je aan voor de sobri-app

Ben je een nieuw lid en zoek je een tennismaatje? Wil je een keer met iemand anders een balletje slaan of zoek je een vierde om de dubbel compleet te maken? Geef je dan nu op voor de Sobri WhatsApp groep. Via de WhatsApp kun je onder vermelding van je speelsterkte een oproep plaatsen en zo in contact komen met andere Sobrianen. Andere leden kunnen via een privé-bericht reageren. De groep is alleen toegankelijk voor Sobri-leden. Meld je aan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Copyright © V.L.T.C. Sobri