Agenda & Activiteiten

Agenda Senioren

Kom rackettrekken bij Sobri

Dé manier om de leden van de club te leren kennen!

Er is weer een nieuw tennisseizoen gestart. Deze afgelopen winter hebben veel leden met plezier doorgespeeld: een dikkere broek, een dikkere trui aan en de winter heeft vervolgens toegestaan dat er bijna alle weken doorgespeeld kon worden.

In grote belangstelling staat nog steeds het rackettrekken: naar de baan komen en zeker weten dat je kunt spelen met andere leden van Sobri. De belangstelling was zelfs zo groot dat het aantal banen op maandag is uitgebreid en de donderdag van 15 -16.30 vast erbij is gekomen.

Voor wie het nog niet wist: rackettrekken verloopt altijd in een heel gemoedelijke sfeer, iedereen is welkom op alle niveaus. Na afloop drinkt een groot deel meestal nog even koffie. Je kunt per keer kijken of je mee doet, er is geen verplichting om elke week te spelen. Dus ook als je maar af en toe kunt, ben je welkom.

Kortom, voor wie er nog net niet toe kwam om mee te spelen, of nieuwe leden die mee willen doen, kom vooral meespelen, de tijden staan hieronder. Vooral op de donderdag is het wat minder druk in tegenstelling tot de maandag die wat voller is.

Vind je het prettig om een eerste keer door een van de leden geïntroduceerd te worden, dan kan dat ook. Stuur dan een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en dan zorgen we ervoor dat je gebeld wordt met een persoonlijke uitnodiging.

Tijden rackettrekken
Dag  Aantal banen  Tijdstip
Maandag  4 banen  09.30u. tot 11.00u.
Woensdag  2 banen  19.30u. tot 21.00u.
Donderdag  2 banen  15.00u. tot 17.00u.

Sobri laddercompetitie


Is de KNLTB-competitie net iets te veel van het goede of wil je het gat tussen de KNLTB voor- en najaarscompetitie dichten? Doe dan mee met de Sobri laddercompetitie.


Afhankelijk van het aantal aanmeldingen, komt er een aparte ladder voor dames en heren en voor singles en dubbel.

De regels zijn simpel: na aanmelding ontvang je de contactgegevens van de andere deelnemers. De ladderposities wordt bijgehouden op de website. Je kunt degene uitdagen die een of twee plaatsen boven jou staat. Bij winst, wissel je van plaats. Je bepaalt samen in overleg wanneer je speelt. Geeft de uitslag door per mail. De laatste stand van de ladder is op de website te vinden.

De laddercompetitie begint bij ten minste vijf aanmeldingen. Geef je dus nu op via een mail aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Copyright © V.L.T.C. Sobri