Home

Over Sobri

Tennisclub Sobri is opgericht in 1931 en is de enige tennisclub in Voorburg.
Sobri speelt op tennispark Vreugd&Rust, een monumentaal park met prachtige oude bomen en zeer beschut gelegen in het oude centrum van Voorburg. Het karakteristieke clubhuis uit 1928 is gevestigd in de voormalige plantenkas van Prinses Marianne, het externe karakter is volledig behouden gebleven, wel is recent het zeer zonnig gelegen terras vernieuwd.

Na het tennissen kunt u hier dan ook nog zeer aangenaam vertoeven. Het spreekt voor zich dat de horecavoorzieningen uitstekend zijn. 
Voor meer informatie over het park zie www.vreugdenrust.nl.

Sobri is een club voor met name inwoners uit Voorburg en directe omgeving. De sfeer op de club is gemoedelijk en geschikt voor senioren, junioren en voor de jongsten onder ons in de zgn. “Kidsclub”. Sobri vindt kleinschaligheid, zowel wat omvang van de club, als wat de grootte van het park betreft, belangrijker dan massaliteit.

Voor diegenen, die in de KNLTB-competitie willen spelen biedt Sobri tal van mogelijkheden van instapniveau tot KNLTB-speelsterkte 4.
Voor alle informatie zie “competitie” op onze website.

De zes banen op het park zijn smashcourtbanen met verlichting, waardoor er gedurende alle seizoenen van 09.00 tot 22.00 uur gespeeld kan worden.
Zowel voor senioren, junioren en voor de “Kidsclub” biedt Sobri trainingsmogelijkheden aan en worden er gedurende het hele jaar diverse
activiteiten georganiseerd. Meedoen aan competitie, trainingen en de activiteiten is de manier om de club te leren kennen. Voor alle informatie zie “activiteiten” op onze website.

Copyright © V.L.T.C. Sobri