Competitie

Junioren

Najaarscompetitie van start in september

Indeling Competitieteams

Groen 1
Anneke Gorgels
Sophie Coesmans
Josephine de Wit
Chiara Heijens
Groen 2
Olivier van Baardwijk
Faas Thies
Teun Gorgels
Olivier Dirks
Obbe de Graaf
Groen 3
Laurent Schutter
Taco Terwindt
Ties Bekel
Teun van der Doel
Stef Veugen
Oranje
Hidde van Baardwijk
Reinier Dirks
Emilie Schut
Bram Hollestelle
Hugo Boekraad
Jesper Honning

Competitievormen

Sobri doet mee aan de zogenaamde Oranje en Groene najaarscompetitie van de KNLTB. Indeling is afhankelijk van je leeftijd:

Deze leeftijdsindeling is een advies van de KNLTB voor kinderen t/m 14 jaar voor álle KNLTB-wedstrijden. Afhankelijk van je speelsterkte, mag je ook twee jaar ouder of juist jonger zijn.

Speeldata

De Oranje competitie bestaat uit vijf speeldata in september en oktober. De Groene competitie kent zeven speeldagen in het najaar. Klik hier voor een overzicht van speeldata.
Voor uitgebreidere info kun je ook terecht op de website Tenniskids van de KNLTB.

Voorwaarden

  • Opgave is niet geheel vrijblijvend. Als je je opgeeft voor de competitie, dan kies je echt op de competitiedagen voor tennis, waarbij je niet zomaar kunt afzeggen.
  • Iedereen die zich inschrijft voor de competitie, heeft in principe daarnaast ook tennisles. Mogelijk krijg je voorafgaand aan de competitie een aantal verplichte competitietrainingen.
  • Voor deelname aan de competitie dien je ook lid te zijn van de KNLTB; lidmaatschap van Sobri alléén is niet voldoende.

Bijdragen

  • Van alle competitiespelers wordt een bijdrage in de extra KNLTB-kosten en ballen gevraagd van ca. 25 euro per kind.
  • Één van de ouders van de kinderen die samen een competitieteam vormen, is captain. Ouders kunnen ook gezamenlijk de captainstaken uitvoeren.
  • Van ouders wordt ten slotte verwacht dat zij als rij-ouder beschikbaar zijn bij uitwedstrijden.
Dus: als je je wilt inschrijven voor de competitie, bespreek dit dan eerst met je ouders!

Aanmelding

Je kunt je niet meer aanmelden. wil je een keer invallen of kennismaken? Neem dan contact op met de Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Vragen

Voor vragen en aanmelding kun je terecht bij Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Groen Sobri 1 en Groen Sobri 2 kampioen!Zondag 2 juni zijn maar liefst twee Sobri-jeugdteams kampioen geworden in de jeugdcompetitie. Van harte gefeliciteerd aan Anneke, Sophie, Josephine en Chiara (Groen Sobri 1) en Olivier, Faas, Teun, Olivier en Obbe (Groen Sobri 2)! Onze kampioenen zijn op 14 juni feestelijk gehuldigd door de jeugdcommissie. Beide teams promoveren in het najaar naar niveau groen 1.

Ook de andere jeugdteams hebben het heel goed gedaan dit voorjaar en gaan door in het najaar.

We zijn supertrots op onze Sobri-kanjers!!!Copyright © V.L.T.C. Sobri