Agenda & Activiteiten

Activiteiten junioren

Sobri jeugddag

De jeugdcommissie zal op korte termijn een jeugddag organiseren. Alle jeugdleden van Sobri en TVR (met niveau Rood, Oranje/Groen en Geel kunnen dan korte wedstrijdjes spelen. Meer info over deze jeugddag volgt, dus hou de communicatie op de website goed in de gaten.

KNLTB wedstrijdagenda junioren

Gezien de kleinere schema’s bij de Junioren Tour toernooien is de verwachting dat hier wellicht eerder mee kan worden gestart dan met overige toernooien (senioren), namelijk vanaf 20 juli. De KNLTB besluit half juni over een eventuele hervatting van de jeugdtoernooien vanaf 20 juli. Kijk op de KNLTB Wedstrijdagenda voor data.

Jeugd apps

Er zijn appgroepen gecreëerd om de jeugd van Sobri en TVR elkaar makkelijk te laten vinden voor een tennisafspraak. Er zijn op dit moment appgroepen voor spelers met niveau Oranje, Groen en Geel. Wil je ook opgenomen worden in de appgroep, stuur dan je naam, je 06-nummer, je leeftijd en jouw niveau naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Copyright © V.L.T.C. Sobri