Agenda & Activiteiten

Activiteiten junioren

Seizoensopening junioren groot succes

Zaterdag 30 maart heeft de jeugd van Sobri een gezellige aftrap gehad van het nieuwe seizoen. De vier jeugd-competitieteams zijn onder luid applaus voorgesteld. Elke competitiespeler kreeg een teamshirt uitgereikt. Met veel dank aan de sponsor van de shirts: Provast. Onze kanjers zijn vanaf nu dus herkenbaar in witte Sobri polo’s!
Onder begeleiding van Charles, trainer van Jan de Rook, zijn de kids vervolgens de baan op gegaan met het spel ‘king of the court’. Als afsluiting was er een loterij met leuke prijzen (met dank aan sponsor Sport2000) én een ijsje. Al met al kunnen we terugkijken op een geslaagd begin van het tennisseizoen van de Sobri-jeugd.

Clinics voor de Voorburgse basisscholen 2019

Zo’n 772(!) leerlingen van vijf Voorburgse basisscholen hebben dankzij de samenwerking tussen Sobri, Tennisschool Jan de Rook en gemeente Leidschendam-Voorburg kennis kunnen maken met de tennissport. De reacties van de kinderen en het onderwijzend personeel waren zeer enthousiast. De trainers van Jan de Rook hebben erg hun best gedaan om het iedereen zoveel mogelijk naar de zin te maken. Jammer was wel dat de banen op donderdag 7 maart wegens overvloedige regenval niet bespeelbaar waren en dat daardoor basisschool de Vijverhof de tweede clinic moest missen. Ook de leerlingen van de Casimir en de St-Maartensschool moesten een deel van de clinics missen vanwege de stakingen op 15 maart. Desondanks kunnen we toch van een groot succes spreken. Natuurlijk hopen we dat dit voor veel leerlingen de start zal zijn van een succesvolle tenniscarrière bij Sobri!

Copyright © V.L.T.C. Sobri