Agenda & Activiteiten

Activiteiten junioren

Afsluiting voorjaarscompetitie junioren: 2 juni

De competitie is bijna op zijn eind, het zonnetje gaat weer schijnen en we vinden het dan ook tijd voor een traditionele eind BBQ! Op zondag 2 juni, zijn alle jeugdleden van Sobri uitgenodigd voor een gezellige BBQ! We starten om 16.30 en om ca 17u gaat de BBQ aan. Voor slechts 10 euro krijg je een heerlijke BBQ maaltijd met broodje, kipsaté, hamburger, diverse sausjes, huisgemaakte aardappel- en rauwkostsalade. Om een goede inkoop te doen vragen we je aan te melden en een ‘bon’ te kopen via een email naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of via een berichtje naar jouw eigen teamcaptain. Doe dit voor dinsdag 28 mei! We kijken uit naar een geweldig gezellige middag!

Seizoensopening junioren groot succes

Zaterdag 30 maart heeft de jeugd van Sobri een gezellige aftrap gehad van het nieuwe seizoen. De vier jeugd-competitieteams zijn onder luid applaus voorgesteld. Elke competitiespeler kreeg een teamshirt uitgereikt. Met veel dank aan de sponsor van de shirts: Provast. Onze kanjers zijn vanaf nu dus herkenbaar in witte Sobri polo’s!
Onder begeleiding van Charles, trainer van Jan de Rook, zijn de kids vervolgens de baan op gegaan met het spel ‘king of the court’. Als afsluiting was er een loterij met leuke prijzen (met dank aan sponsor Sport2000) én een ijsje. Al met al kunnen we terugkijken op een geslaagd begin van het tennisseizoen van de Sobri-jeugd.

Clinics voor de Voorburgse basisscholen 2019

Zo’n 772(!) leerlingen van vijf Voorburgse basisscholen hebben dankzij de samenwerking tussen Sobri, Tennisschool Jan de Rook en gemeente Leidschendam-Voorburg kennis kunnen maken met de tennissport. De reacties van de kinderen en het onderwijzend personeel waren zeer enthousiast. De trainers van Jan de Rook hebben erg hun best gedaan om het iedereen zoveel mogelijk naar de zin te maken. Jammer was wel dat de banen op donderdag 7 maart wegens overvloedige regenval niet bespeelbaar waren en dat daardoor basisschool de Vijverhof de tweede clinic moest missen. Ook de leerlingen van de Casimir en de St-Maartensschool moesten een deel van de clinics missen vanwege de stakingen op 15 maart. Desondanks kunnen we toch van een groot succes spreken. Natuurlijk hopen we dat dit voor veel leerlingen de start zal zijn van een succesvolle tenniscarrière bij Sobri!

Copyright © V.L.T.C. Sobri