Agenda & Activiteiten

Programma junioren

Clinics voor de Voorburgse basisscholen 2019

In samenwerking met Tennisschool Jan de Rook, organiseert Sobri ook dit jaar weer clinics voor groepen 4 t/m 6 van de Voorburgse basisscholen. Buiten de tennisschool draagt ook de gemeente Voorburg haar steentje bij door middel van de subsidie Maatschappelijk Verantwoord Verenigen. De gemeente wil via deze subsidie graag zoveel mogelijk kinderen aan het sporten krijgen.

Begin februari 2019 zal de eerste van twee clinics plaatsvinden. De eerste clinics vinden plaats in de gymzaal van de basisscholen. De tweede clinic vindt begin maart plaats bij ons op de club. Op de dagen dat de clinics worden gegeven zal de baancapaciteit enigszins beperkt zijn. Wij rekenen op uw begrip. De clinics op het park vinden op de volgende data plaats:
Datum Tijd Aantal banen
Dinsdag 5 maart 13.00-15.00u. 4 banen
Donderdag 7 maart 10.00-15.00u. 4 banen
Vrijdag 8 maart 8.30-15.00u. 4 banen
In totaal zullen ongeveer 700 kinderen tweemaal door de trainers van Tennischool Jan de Rook de beginselen van het tennis bijgebracht worden. Wij hopen natuurlijk dat veel kinderen enthousiast zullen worden en dat deze clinics het startsein zijn van een mooie tennisloopbaan!

Copyright © V.L.T.C. Sobri