Lidmaatschap

Lid worden?

AbonnementsVormen (AV's) en tarieven voor het seizoen 2023

AVGeldig op:Met of zonder verlichting?Prijs:
De speeltijden voor AV's zonder verlichting zijn mrt t/m okt: 09.00u. t/m 18.00u. en nov t/m feb: 09.00u. t/m 16.30u.
De speeltijden voor AV's met verlichting zijn gedurende het hele jaar 09.00u. t/m 22.00u. Kids tot 10 jaar mogen gratis tennissen en daarom mogen zij slechts afschrijven van maandag t/m vrijdag van 13 tot 16:30 uur. Dit zijn namelijk de rustige en soms zelfs de stille uren op het park.
Senior 1ma t/m zozonder verlichting€301
Senior 2ma t/m zomet verlichting€379
Blessure€20
Juniorma t/m zozonder verlichting€199
Kidsma t/m vrzonder verlichting alleen in de middag tussen 13:00 en 17:00 uur gratis

Aanmelding

Meld je aan via dit inschrijfformulier van de KNLTB. Problemen met aanmelden? Neem contact op met Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
Wanneer je je gedurende het seizoen opgeeft, dan geldt een korting naar rato van het overgebleven aantal maanden van het seizoen.

Senior-, Junior- of Kids-lidmaatschap

Sobri hanteert 3 typen lidmaatschap:
  • Senior (18+): vanaf het lopende kalenderjaar waarin je 18 wordt
  • Junior (10+): vanaf het lopende kalenderjaar dat je 10 wordt
  • Kids (10): tot en het met kalenderjaar waarin je 9 wordt

Overstappen naar een andere lidmaatschapvorm

  • Je kunt als senior gedurende het jaar overstappen van een abonnement zonder verlichting naar een abonnement met verlichting. Je ontvangt dan een factuur gebaseerd op het verschil tussen deze abonnementsvormen plus 5% administratiekosten. Je kunt dit doorgeven via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
  • Overstappen van een abonnement met verlichting naar een abonnement zonder verlichting is gedurende het jaar helaas niet mogelijk. Geef de wijziging door voor 1 december, zodat deze in het volgende kalenderjaar van kracht wordt.

Factuur

In december krijgen alle geregistreerde leden een factuur die gebaseerd is op de abonnementsvorm uit het voorgaande jaar.

Overige wijzigingen

Gelieve overige wijzigingen door te geven via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Copyright © V.L.T.C. Sobri