Lidmaatschap

Beste Iedereen,

Wij als ondernemers van Tennispark Vreugd & Rust en Bistro Greenhouse Vreugd & Rust volgen de ontwikkelingen op het gebied van de Covid-19 op de voet.

De tweede golf is inmiddels gaande in Nederland, zij het vooralsnog zeer regionaal. Omdat wij begaan zijn met uw welzijn, zullen wij de komende week wat aanpassingen aanbrengen in onze werkwijze en parkinrichting opdat de maatregelen beter nageleefd kunnen worden.

Het volgende zullen wij de komende dagen gaan invoeren:
 • Graag vragen wij een ieder om uw plekje op het terras vooraf te reserveren - dit kan via een Whatsapp bericht aan 06-39623771 (Alesia). Let op: Een tennisbaan reservering is niet gelijk aan een reservering op het terras - Bij 30 personen op het terras tegelijkertijd zullen wij geen verdere reserveringen meer aannemen tot er meer plek is. U kunt enkel er van uit gaan dat u een plek heeft op onze terras wanneer uw reservering bevestigd is, is dit niet bevestigd dan kan uw reservering dus niet door gaan.
 • Het horecapersoneel / Park management zijn de enige personen die toegestaan zijn rond te lopen op de faciliteiten - dit wil zeggen, u heeft een reservering, u gaat zitten op gepaste afstand tot uw gezelschap en ons personeel komt naar u toe om de bestelling op te nemen.
 • Maximaal 30 personen tegelijkertijd aanwezig op onze terras;
 • Maximaal 20 personen tegelijkertijd aanwezig in de bistro;
 • Iedereen dient de 1,5 meter regel te respecteren - hiertoe zullen wij ook de aantal zitplekken gaan beperken en de lounges markeren zodat u goed kunt zien waar u kunt zitten;
 • Er komen vloerstickers als geheugensteun om de 1,5 meter in acht te nemen;
 • U zult voortaan uw handen moeten desinfecteren alvorens plaats te nemen op onze terras;
 • U zult gevraagd worden naar eventuele (covid-19) symptomen alvorens wij u van dienst kunnen zijn; de welbekende "check" waarbij wij u vragen naar voor- en achternaam alsmede eventuele aanwezigheid van Covid-19 symptomen. Bij mogelijke symptomen in de afgelopen 14 dagen, kan het zijn dat wij u vragen om het park te verlaten voor uw en onze veiligheid. In alle gevallen vragen wij u om niet naar het park te komen mocht u inderdaad symptomen vertonen of hebben vertoond in de 14 dagen voorafgaand aan uw bezoek aan Tennispark Vreugd & Rust en/of Bistro Greenhouse Vreugd & Rust;
 • Toilet gebruik moet geminimaliseerd worden - probeer thuis naar de toilet te gaan en zoveel mogelijk dit te laten tijdens uw bezoek aan Tennispark & Bistro Vreugd & Rust;
 • Wij overwegen tevens om de looplijnen van en naar de banen weer in te gaan voeren - dit hebben wij nog niet besloten om eerst de ruimte te geven aan iedereen om de bovenstaande maatregelen op een harmonieuze wijze te kunnen naleven.
 • Afhangen dient vooralsnog digitaal te gebeuren - wanneer de situatie het weer toelaat hebben wij onze systeem al klaar staan om digitaal en op het park (fysiek met uw pas) af te hangen. Vooralsnog staan wij het fysiek afhangen niet toe omwille van uw gezondheid.
Wij zullen eenieder die zich niet aan de regels houdt hoofd aansprakelijk stellen voor de daaruit voortvloeiende door de overheid opgelegde consequenties.

Wij zullen de komende weken ook de tennisagenda's gaan doornemen en samen met de verenigingen kijken wat en hoe de agenda's kunnen worden doorgezet op een wijze die de maatregelen zal respecteren.

De maatregelen gelden overal op het park en wij zien ons genoodzaakt deze te blijven handhaven tot de desbetreffende overheidsinstanties genoeg ruimte zien tot versoepelingen.

Wij danken u alvast voor uw medewerking en laten wij gezamenlijk verantwoord genieten.

Met vriendelijke groet,

Carlos Pereira
Tennispark Vreugd & Rust BV / Greenhouse Vreugd & Rust BV
Oosteinde 3-5
2271 EA
Voorburg
www.vreugdenrust.nl

Copyright © V.L.T.C. Sobri