Lidmaatschap

Beste Sobrianen,

Staan jullie ook zo te popelen? Vanaf dinsdag 12 mei is Tennispark Vreugd & Rust weer geopend en mogen – na de Sobri-jeugd – ook de Sobri-senioren weer de baan op. Uiteraard wel onder strikte spelregels om de herstart in goede banen te leiden:
 • De speelmogelijkheden op het Park worden stapsgewijs ingevoerd en verruimd. Vanaf 12 mei mag er weer worden gesingled. Vanaf 23 mei mogen er ook weer dubbels worden gespeeld.
 • Voor andere activiteiten, zoals toernooien en racket trekken, is in deze eerste fase geen ruimte. Wij vragen daarvoor jullie begrip.
 • Sobrianen dienen van tevoren te reserveren. Je geeft daarbij de namen van alle spelers door. Het park ontwikkelt daartoe momenteel een app. Deze app komt naar verwachting op korte termijn beschikbaar. We zullen jullie daarover zo snel mogelijk nader informeren.
 • Tot die tijd kan via de website van het Tennispark (www.vreugdenrust.nl) een speeltijd gereserveerd worden (onder afhangen). Je hebt daartoe een inlogcode ontvangen van PlayMySport. Dit is het bedrijf dat de website en het afhangsysteem van het Park beheert. Houd dus je mailbox goed in de gaten (en check ook je spamfolder!). Heb je geen mail ontvangen, meldt dit via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
 • We verzoeken alle leden met klem om zo veel mogelijk via de site af te hangen. Dat leidt tot het minste storingen.
 • Alleen in uitzonderingsgevallen kun je ook via whatsapp reserveren bij Carlos (tel. nr. 06-39816267). De reservering is pas definitief wanneer deze door het Park is bevestigd.
 • Reserveren kan voor één week vooruit. Er kan slechts één tijdsslot tegelijk worden gereserveerd. Pas na de speeltijd kun je weer een nieuwe tijd reserveren.
 • Er wordt gespeeld in blokken van één uur, te beginnen op het hele uur. De starttijden zijn van 09.00 uur tot 21.00 uur op het hele uur.
 • Kom ongeveer 10 minuten voor het hele uur naar de baan. Kom niet eerder om zoveel mogelijk groepsvorming te voorkomen.
 • Er wordt gespeeld zonder publiek. Betreden van het park zonder reservering is niet toegestaan.
De verplichting om te reserveren geldt vanaf 12 mei ook voor de junioren. Naast bovenstaande regels, blijven ook de overige gedragsregels die al golden voor het vrijspelen van de jeugd van kracht. Deze spelregels zijn eerder rondgestuurd en als geheugensteuntje onderaan deze mail herhaald.

De lessen voor volwassenen van tennisschool Innova worden hervat met een maximum van vier volwassenen per les. Lessers worden hierover apart door Innova geïnformeerd.

Bovenstaande spelregels zijn opgesteld om alle Sobrianen de mogelijkheid te geven om op een verantwoorde en veilige wijze weer te kunnen spelen. Door het tennispark te betreden, stem je stilzwijgend in met bovenstaande spelregels. Er wordt toezicht gehouden door de parkbeheerders. Volg hun aanwijzingen op. Bij het niet opvolgen van de aanwijzingen, zal na een waarschuwing een ontzegging tot het park volgen. De regels zijn daarnaast afgestemd met de gemeente, die de naleving ervan controleert. Bij overtreding kunnen er vanuit de gemeente boetes worden opgelegd. Deze zullen op de verantwoordelijke leden worden verhaald als zij zich niet aan bovenstaande regels houden.

Verder geldt: houd rekening met elkaar en wees lief voor elkaar! Iedereen wil graag de baan weer op.
 • Blijf dus niet na verloop van de speeltijd doorspelen, maar verlaat tijdig (vijf minuten voor het uur) de baan.
 • Reserveren en niet op komen dagen, kan echt niet. Meld je dus tijdig af als je onverhoopt toch niet kunt.
 • Als het mogelijk is om overdag te spelen, doe dit zo veel mogelijk, zodat mensen die werken in de avond de gelegenheid hebben om de baan op te gaan.
Heb je klachten of suggesties, meld ze bij het bestuur via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Bovenal hopen we vanaf dinsdag 12 mei weer vele sportieve hoogstandjes te zien op Park Vreugd & Rust. Veel speelplezier gewenst!

John, Willem, Victor, Robert-Jan en Sabine

Algemene gedragsregels Park Vreugd en Rust i.v.m. COVID-19:
 • Houd altijd de 1,5 meter afstand in acht.
 • Heb jij of heeft iemand uit je gezin klachten? Blijf thuis!
 • Wij vragen een ieder om eigen desinfectiemiddel mee te nemen en eigen handen en ballen altijd voor en na het spelen te wassen of desinfecteren.
 • De banen worden betreden via de paden aan de rechterzijde (langs baan 2,4 en 6). Je loopt de baan af via de hekken in het midden van de banen met directe exit naar de hoofdingang van het park.
 • Je gaat thuis naar het toilet. Ook douchen doe je thuis. Bij hele hoge nood, kunnen de toiletten op het park worden gebruikt (1 persoon tegelijk). Daarbij wordt gebruik gemaakt van de nieuwe toiletten aan de banen langs baan 2.
 • De horeca en het terras blijven voorlopig gesloten. Het terras is afgezet.

Copyright © V.L.T.C. Sobri