Activiteiten

Trainingsfaciliteiten senioren

Tennisschool GameCedMatch

Vanaf zijn 4e jaar is Cedric van Eps intensief bezig met tennissen. Eerst als speler en sinds 2005 ook als tennisleraar, middels zijn eigen tennisschool GameCedMatch.

In het verleden heeft Cedric mogen tennissen met beroemde tennissers als Richard Krajicek, Paul Dogger & Seda Noorlander. Daarbij heeft Cedric de afgelopen jaren op diverse tennisclubs les gegeven, waaronder Mariahoeve, Park Marlot, Nieuwe Marlot Club (NMC) en natuurlijk ook op Vreugd & Rust.

Sinds oktober 2016 is Tennispark Vreugd & Rust Cedric’s thuisbasis geworden, mede ook omdat Cedric het een prachtig, mooi gelegen tennispark vindt met een leuke, actieve tennisclub (VLTV Sobri).


Cedric van Eps Vanaf mijn 4e jaar ben ik al intensief bezig met tennissen.

Cedric van Eps GameCedMatch


Cedric geeft zowel aan kinderen als aan volwassenen les, aan beginners en aan gevorderden, en naast in privéverband ook in groepsverband. Naast tennislessen heeft Cedric in het verleden ook tenniskampen voor de jeugd georganiseerd en Cedric wil dit zeker ook op Vreugd & Rust weer gaan organiseren. Daarnaast kan Cedric bijvoorbeeld voor uiteenlopende organisaties en bedrijven tennis-workshops geven op Vreugd & Rust.

Heb je zin in een tennisles, een workshop of wil je info over bijv een tenniskamp? En wil je weten wat de daaraan verbonden kosten zijn?
Bel Cedric op 06-16714485 of e-mail hem op: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Copyright © V.L.T.C. Sobri