Over Sobri

De Voorburgse Lawn Tennis Club VLTC Sobri is op 26 augustus 1931 opgericht. Wij spelen op tennispark Vreugd en Rust gelegen in het prachtige park Vreugd en Rust tegenover hotel/restaurant Savelberg aan het Oosteinde te Voorburg. Sobri is een gezellige tennisvereniging met ongeveer 430 leden. Sobri onderscheidt zich van veel andere tennisverenigingen door haar kleinschaligheid en hechte clubsfeer. Daar zijn wij als Sobrianen best een beetje trots op!

Het tennisseizoen van VLTC Sobri start eind maart en loopt tot oktober, hoewel er ook in de wintermaanden op de Smashcourtbanen gespeeld kan worden.

Sobri is een leuke, actieve vereniging met een goede mix van jongere en oudere leden. Iedereen is van harte welkom om bij ons te komen tennissen.

Juniorleden kunnen tennisles krijgen via tennisschool Jan de Rook. Jongere kinderen, vanaf vijf jaar, kunnen bij de Mini's kennismaken met het tennisspel. Ook senioren kunnen tennisles nemen bij deze tennisschool.

Vanzelfsprekend is er voor de gevorderde tennisser ook de mogelijkheid competitie te spelen. Verder worden er veel activiteiten georganiseerd. Kortom, Sobri is een tennisclub in beweging waar de nadruk ligt op de gezelligheid, maar waar ook de fanatieke tennisser goed aan zijn trekken kan komen.

Bent u nog geen lid en wilt u meer weten over onze tennisvereniging, stuur dan een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Heeft u vragen over de jeugd, stuur dan een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. U krijgt dan antwoord op al uw vragen.

Wilt u lid worden? Klik hier