Tennisles

Tennisschool Jan de Rook verzorgt bij Sobri de tennislessen.  In de zomermaanden (april t/m september) wordt training gegeven aan mini's & junioren (4-18 jaar) op maandag tot en met vrijdag, vanaf 16.00 uur en op woensdag vanaf 13:00 uur. De lessen kunnen worden gevolgd in groepjes van 4 of 8. Ook is het mogelijk privé lessen te volgen. Mocht je voor de zomermaanden trainingen willen reserveren dan adviseren we je om in januari in te schrijven aangezien de dagen, uren en groepen vrij snel vol zitten. Ieder voorjaar (in maart) wordt er door de jeugdcommissie en de tennisschool besloten of het nodig is om voorspeeldagen te organiseren om nieuwe kinderen een juiste niveau aanduiding te geven, zodat ze in een groep kunnen worden geplaatst met een soortgelijk niveau.

Let op: je kunt je voor de tennislessen alleen opgeven als je lid bent van Sobri. Meer informatie over het lidmaatschap is te vinden op de pagina "Over Sobri, Lid worden".

Afmelden Tennisles:

Mocht je een keer onverhoopt een training moeten missen dan kun je je afmelden per mail, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. o.v.v. naam, datum en tijdstip les. Voor alle duidelijkheid, het is niet de bedoeling dat het tennispark of de Jeugdcommissie van Sobri wordt gebeld, de trainer zal dan niet op tijd geïnformeerd worden! Indien je twijfelt of een training doorgaat vanwege, bijvoorbeeld, mindere weersomstandigheden dan geldt de regel dat je wordt gebeld door de trainers als de training NIET doorgaat. Hoor je niets per telefoon of sms dan gaat de training gewoon door.

Verdere informatie over de tennislessen is te vinden op de website van de tennisschool: http://www.tennisschooljanderook.nl. Via deze website kun je je inschrijven voor de tennistrainingen. Indien er nog vragen zijn, dan kun je contact opnemen met Alex Luneman (Tennisschool Jan de Rook): telefoon 070-3902722, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of met Martine Honée, lid van de Jeugdcommissie, via het contactformulier.